Referenties

Marjorie Wielkens: Senior Studentendecaan Vrije Universiteit Amsterdam

Bregje heeft 4 maanden ingevallen bij de studentendecanen van de VU. Ze was daarvoor studieadviseur bij 2 faculteiten en de werkzaamheden overlappen elkaar voor een deel.
Bregje was vanaf dag 1 meteen inzetbaar ook voor de niet overlappende taken.
Voor de studenten is ze open, warm, duidelijk, meedenkend en betrokken. Ze laat de studenten in hun waarde door ze zoveel mogelijk zelf na te laten denken over proces en oplossingen en ondersteunt en faciliteert daarbij. Ze verwerkt zaken efficiënt, accuraat en snel.
Ze is een heel plezierige collega. Ze heeft veel humor, pikt zaken razendsnel op en beweegt zich soepel door de organisatie. Mocht er een vacature zijn, dan kijkt ons team ernaar uit dat Bregje weer bij ons komt werken ook al is het op tijdelijke basis.

 

Marjorie Wielkens, Studentendecaan VU

Marjorie Wielkens, Studentendecaan VU

Mariken Blom: Senior Studentendecaan Vrije Universiteit Amsterdam

Bregje Muller-Deelstra heeft in 2015 vier maanden bij ons gewerkt als studentendecaan. Met groot enthousiasme heeft zij zich binnen heel korte tijd ingewerkt in de complexe regelingen die zij moet kunnen toepassen. Zij heeft direct als volwaardig studentendecaan gefunctioneerd wat uitzonderlijk is. Ze kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden. Ze is voor de studenten een invoelende gesprekspartner en goed in staat om met zware persoonlijke en moeilijke vraagstukken van studenten om te gaan. Ze schroomt niet om dingen nog even te checken of na te vragen en zoekt proactief naar alle beschikbare informatie. Ook pakt ze direct vragen op die zich voordoen. Als ik haar karakteriseer denk ik: open, intelligent, warm, invoelend, snel, zorgvuldig, zelfstandig. Het was een heel plezierige ervaring om met haar samen te kunnen werken, binnen het hele team werd dit zo ervaren en ik ben heel blij dat zij in de gelegenheid is om binnenkort ons team weer een paar maanden te versterken.

Mariken Blom, Studentendecaan VU

Mariken Blom, Studentendecaan VU

Samen met Nicoline Mulder heb ik de workshop 'groei in de zorg' gegeven. De workshop kreeg een 8 gemiddeld. De workshop ging over het aanleren van een groeimindset en de mogelijkheden om werk te vinden in de sector zorg en welzijn. 

IMG_3379.jpg
Uitleg was duidelijk, workshop was levendig,je raakt snel betrokken
— deelnemer workshop
Frisse positieve invalshoek, gesprekken met mensen in soortgelijke situatie.
— deelnemer workshop
Leuke nieuwe inzichten, enthousiaste mensen
— deelnemer workshop
Veel informatie en ook gaaf de kans te zien of de zorg iets voor jou is. En ook nog educatief.
— deelnemer workshop