Even voorstellen

Mijn naam is Bregje Muller-Deelstra, ik ben kinder- en jongerencoach, gevestigd in Utrecht, met jarenlange ervaring in faalangstbegeleiding. Eruit halen wat erin zit is mijn motto. Vaak kunnen leerlingen veel meer dan ze denken of hebben ze ergens wel het idee dat het erin zit, maar komt het er gewoon niet uit. Ik zoek samen met de leerling uit waarom het leren niet lukt. Als helder is waarom de leerling niet tot zijn recht komt, zoeken we samen naar een passende oplossing.
Iedere leerling is weer anders en daarom lever ik graag maatwerk. Kenmerkend hierin is mijn analytische, positieve, open houding. Tijdens mijn werk als studieadviseur op de Vrije Universiteit van Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd in faalangstbegeleiding, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, het trainen van leervaardigheden en het begeleiden van leerlingen met een beperking, te denken valt aan dyslexie, AD(H)D en bijvoorbeeld autisme. Ik heb inmiddels vele trainingen op dit gebied gevolgd en leerlingen met bovengenoemde problematiek verder geholpen. Ik ben begonnen met studentbegeleiding en later ben ik ook kinderen gaan begeleiden, met name kinderen met faalangst en kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van leervaardigheden. Om mijzelf nog meer te bekwamen op het gebied van de begeleiding van kinderen, ben ik een NOBCO geregistreerde kindercoach opleiding gaan doen bij de Academie voor Psychodynamica. Sinds maart 2017 kan ik zeggen dat ik daarvoor met glans mijn diploma heb gehaald. Ik heb tijdens deze opleiding vele nieuwe technieken geleerd om op een mooie, speelse manier bepaalde vaardigheden te oefenen en om het zelfvertrouwen te vergroten. De feedback die ik hierover van kinderen en ouders kreeg was lovend: 'ik vind je de beste kindercoach van de wereld en ik hoop dat je nog heel veel kinderen kan helpen!' 'en ons kind heeft elke keer weer zin om naar jouw coaching te komen en we zien hem groeien, heel mooi hoe je dat doet'.
Mijn doel is om een leerling te laten ervaren dat hij op verschillende manieren naar de werkelijkheid kan kijken en dat hij zelf hele mooie oplossingen kan bedenken. Dan zie je dat een leerling vaak ervaart dat hij veel meer kwaliteiten heeft, dan hij voor mogelijk hield. Als dat kwartje eenmaal valt, zie je een leerling groeien en een groeimindset ontwikkelen. Een mindset waarbij een onvoldoende niet een teken van falen is, maar een teken dat het gewoon 'nog' niet gelukt is en het een kwestie is van het nog een keer proberen. Via verschillende technieken kan ik kinderen dit laten ervaren en als dat lukt en ze intrinsiek gemotiveerd raken om op een andere manier naar situaties te kijken gebeuren er mooie dingen!

foto Bregje Muller2.jpg

Bregje Muller-Deelstra, kinder- en jongerencoach

Contact opnemen? Klik hier

Om de kwaliteit van de begeleiding voor u of uw kind te waarborgen, ben ik lid van de beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten.  www.adiona.nl

Om de kwaliteit van de begeleiding voor u of uw kind te waarborgen, ben ik lid van de beroepsorganisatie voor kindercoaches en kinderyogadocenten. www.adiona.nl