Loopbaanbegeleiding

Twijfel je of je de juiste studie hebt gekozen of welke specialisatie je moet gaan doen? Heb je een leuke baan, maar wil je eigenlijk iets anders? Weet je welke richting je op wilt, maar weet je niet hoe je daar kunt komen? Dit zijn allemaal loopbaanvragen, waar ik je goed bij kan helpen.

Via een intake gesprek breng ik jouw vragen in kaart en gaan we op zoek naar antwoorden.

Ik geef je concrete tips over het schrijven van een heldere cv, sollicitatiebrief, het voeren van een goed sollicitatiegesprek, hoe je kunt netwerken, maar we bekijken ook waar jouw kwaliteiten liggen en waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Een gratis intake plannen? Klik hier!

Naast deze loopbaancoaching neem ik ook geregeld deel aan projecten. Zo ook aan het project 'sterk in je werk'. Wil je graag in de zorg- of welzijn werken? Dan kan ik je via het project: 'sterk in je werk' loopbaangesprekken aanbieden en daarnaast ook nog verschillende loopbaantesten.  

Werk je al een tijd in zorg- of welzijn en wil je hier blijven werken? Of wil je de stap naar de zorg maken en weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Voor jou is ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ precies bedoeld. Meld je aan en ontdek samen met een adviseur wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken. De Sterk in je werk experts staan ter beschikking van iedereen die in zorg en welzijn werkt of (weer) wil werken. Zij zijn er voor de 'handen aan het bed' en voor de ondersteunende diensten. Wist je dat het sowieso een goed idee is, om met hulp van een loopbaancoach te kijken wat je wilt bereiken in de zorg.

Nieuwsgierig geworden of aanmelden dat kan? Lees verder op:

https://www.sterkinjewerk.nl 

Via Utrechtzorg voer ik ook regelmatig loopbaangesprekken met een andere insteek. Zo verzorg ik bijvoorbeeld voorselectie gesprekken in sollicitatieprocedures, maar heb ik bijvoorbeeld ook gesprekken met mogelijke kandidaten voor zij-instroomprogramma's. Meer weten over de projecten waar ik aan deelneem. Neem dan gerust contact met mij op.