Even voorstellen

Mijn naam is Bregje Muller-Deelstra, ik ben studiecoach, gevestigd in Utrecht, met jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten. Eruit halen wat erin zit is mijn motto.
Vaak kunnen studenten veel meer dan ze denken of hebben ze ergens wel het idee dat het erin zit, maar komt het er gewoon niet uit.
Ik zoek samen met de student uit waarom het studeren niet lukt. Als helder is waarom de student niet tot zijn recht komt, zoeken we samen naar een passende oplossing.
Iedere student is weer anders en daarom lever ik graag maatwerk. Kenmerkend hierin is mijn analytische, positieve, open houding. Tijdens mijn werk als studieadviseur op de Vrije Universiteit van Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd in faalangstbegeleiding, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, het trainen van studievaardigheden en het begeleiden van studenten met een beperking (te denken valt aan dyslexie, AD(H)D en bijvoorbeeld autisme). Ik heb inmiddels vele trainingen op dit gebied gevolgd en studenten met bovengenoemde problematiek verder geholpen. Daarnaast heb ik in maart 2017 een NOBCO geregistreerde opleiding tot coach afgerond. Bij mijn werk als studiecoach bij Muller Studiecoaching is dit dan ook waar mijn hart ligt.
Mijn doel is om studenten de juiste tools te geven, zodat ze weer met zelfvertrouwen hun studie tegemoet gaan. Als een student met opgeheven hoofd en een glimlach op zijn gezicht de deur uit gaat, is mijn missie geslaagd!

foto Bregje Muller2.jpg